BENK zoekt stagepower!

Wat ga je doen..
Ben jij ambitieus, leergierig, proactief en bovendien op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van merk-activatie? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Begin september 2021 komt er bij het leukste activatiebureau van Utrecht een plek vrij voor een ondernemende stagiair(e). Als stagiair(e) bieden we jou de mogelijkheid het (online) marketingvak te ervaren binnen een zeer gedreven, professioneel en bovenal leuk bureau! We werken voor te gekke merken als Duracell, Lindahls KVARG, Bonduelle en Blistex.

Tijdens deze stage zal je o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:

De stagevergoeding bedraagt € 325.

Wie ben jij..
Volg je een HBO-studie, bijvoorbeeld: Media & Entertainment, Commerciële Economie, Communicatie of (online) Marketing en ben jij minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar info@burobenk.nl t.a.v. Tessa Cornelisz!

Wie zijn wij..
Onze werkwijze is simpel maar zeer effectief: wij brengen merken, mensen en markten in beweging. Als fullservice activation agency stellen we altijd de doelgroep centraal en ontwikkelen we vanuit inzichten een relevante en onderscheidende strategie en conceptgedachte. Die vertalen we daarna door naar een creatief en impactvol 360° activatieplan. Inderdaad, de juiste content in het juiste medium op het juiste moment voor de juiste doelgroep. Online, offline, vanuit de merkstrategie en altijd met focus op point of sale!