BENK zoekt stagepower!

Functie

Marketing communicatie

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Utrecht

Dagen per week

5

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Stageduur

5 - 6 maanden

Stagesoorten

Meewerkstage

Stagevergoeding

€325,-

Taakomschrijving

Ben jij ambitieus, leergierig, proactief, nieuwsgierig en bovendien op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van merk-activatie? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Per september 2022 komt er bij het leukste activatiebureau van Utrecht een plek vrij voor een ondernemende stagiair(e). Als stagiair(e) bieden wij jou de mogelijkheid het (online) marketing vak te ervaren binnen een zeer gedreven, professioneel en bovenal leuk bureau! Wij werken voor te gekke merken als Duracell, Lindahls KVARG, Bonduelle, Del Monte en SlooOW.

Tijdens deze stage zal je o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 

Volg jij een relevante HBO-studie, bijvoorbeeld: Media & Entertainment, Creative Marketing & Sales, Commerciële Economie, Communicatie of (online) Marketing en ben jij minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar info@burobenk.nl t.a.v. Tessa Cornelisz.

 

Onze werkwijze is simpel maar zeer effectief: wij brengen merken, mensen en markten in beweging. Als fullservice activation agency stellen we altijd de doelgroep centraal en ontwikkelen we vanuit inzichten een relevante en onderscheidende strategie en conceptgedachte. Die vertalen we daarna door naar een creatief en impactvol 360° activatieplan. Inderdaad, de juiste content in het juiste medium op het juiste moment voor de juiste doelgroep. Online, offline, vanuit de merkstrategie en altijd met focus op point of sale!