About

Onze werkwijze is simpel maar zeer effectief: wij brengen merken, mensen en markten in beweging. Als fullservice activation agency stellen we altijd de doelgroep centraal en ontwikkelen we vanuit inzichten een relevante en onderscheidende strategie en conceptgedachte. Die vertalen we daarna door naar een creatief en impactvol 360° activatieplan. Inderdaad, de juiste content in het juiste medium op het juiste moment voor de juiste doelgroep. Online, offline, vanuit jouw merkstrategie en altijd met focus op point of sale!

ACTIVATION POWER!

How we work

Inzichten

We werken altijd vanuit inzichten. Deze vormen de basis voor onze campagne.

Concept

Vanuit inzichten komen wij tot een relevant, onderscheidend en creatief activatie concept.

Activatie

Met een impactvol concept en de inzet van de juiste activatiemiddelen verdienen we aandacht en creëren we bereik. Hiermee brengen we mensen, merken en markten in beweging. Dat noemen wij activatiepower!

Regisseur

We bedenken, adviseren, creëren en realiseren 360° activatie campagnes. On- en offline. We ontzorgen van A tot Z en vervullen de regisseursrol binnen onze campagnes.

Resultaat

We creëren chemie, energie en aantrekkingskracht en realiseren groei. Groei in merkenvoorkeur! We leveren wat we beloven en brengen doelgroepen succesvol in beweging.

HOW WE ACTIVATE

Digital activation

Effectief activeren met een doordachte digitale strategie die data, technologie en creatie met elkaar combineert. Relevante en impactvolle content die je doelgroep raakt en op het juiste moment activeert. Inzet op diverse social kanalen, online platforms en samenwerkingen met influencers creëren een groot bereik en een hoge conversie, ofwel activatiepower!

Brand activation

Wij brengen merken en mensen in beweging. Merkactivatie is what we do! De ultieme interactie tussen jouw merk en doelgroep door een relevante en creatieve activatie campagne op basis van interesse, motivaties en behoeftes van jouw doelgroep. Een slim doorvertaalde 360° graden campagne vanuit jouw merkstrategie.

Joint activation

De kracht van samenwerken! Een (gebruiks)moment wordt hiermee nóg relevanter en impactvoller. Vaak kunnen we het doel efficiënter en kwalitatiever bereiken als we een partnership aangaan. Denk bijvoorbeeld aan een collega-merk, een medium, een leisure- of incentive aanbieder of een (nieuw) afzetkanaal. Meer impact, meer bereik, meer conversie, méér resultaat!

Shopper activation

Dit is merkactivatie in optima forma! Hoe kun je opvallen en relevant zijn op de winkelvloer? Hoe worden shoppers getriggerd om tot aankoop van jouw merk over te gaan? Op welke manier kun je shoppers aan je binden zonder je merkidentiteit te verliezen? Door een impactvolle shopper activatie campagne te creëren die in lijn is met de merkstrategie en een heel duidelijk doel voor ogen heeft, namelijk merkvoorkeur! Rotatie en penetratie zijn hierbij de drijvers!

GET ACTIVATED!

Bel mail of app Nout