WIJ ZOEKEN EEN ACTIVATIE MANAGER

Ben jij…
Een leergierige project manager met minimaal 3 jaar (bureau)ervaring en hou jij van uitdagende briefings en tevreden klanten? Gaat je hart sneller kloppen van het managen van verschillende on- en offline projecten tegelijk met strakke deadlines? En ben je in staat je hoofd koel te houden? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou als Activatie Manager


 

Bij BENK, de full service activation agency, dat merken, mensen en markten in beweging brengt, is geen project hetzelfde. Dat maakt de functie afwisselend én uitdagend. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het binnen tijd, budget en kwaliteitsnormen opleveren van verschillende projecten. Je bent in staat een project te overzien en te zorgen voor een realistische planning. Je begrijpt klantvragen, gaat gestructureerd te werk, kent de weg op het gebied van zowel offline als online merkactivatie, vindt het leuk om samenwerkingen op te zetten en bent extreem nieuwsgierig!

 

Lijkt het jou fantastisch om samen met een team van verschillende professionals mooie en effectieve campagnes te maken voor te gekke A-merken?

 

Wil jij je dagelijks bezig houden met…

 

En beschik jij over…

 

Wie wij zijn

Wij zijn een energieke club van activatie specialisten. We zijn gespecialiseerd in digital, brand, social en joint activation en maken toffe 360 graden campagnes voor merken zoals SPORTWATER, Lindahls, Duracell, Sonnema, ZON en heel veel andere A merken.

Bij BENK werk je veel samen met projectmanagers, strategen, creatieven maar ook verschillende externe partners. Er heerst een informele en ongedwongen sfeer, maar we houden wel van aanpakken en hard werken.

 

Herken jij jezelf in deze aanpakker? Mooi! Wacht niet langer en stuur jouw CV en motivatie naar Nout Besteman; info@burobenk.nl www.burobenk.nl

 

LET’S ACTIVATE!!!!